5 februarie 2013

Formule cheie si ingrediente anti-imbatranire


Pe masura ce trec anii, pielea noastra este afectata si se regenereaza mai greu. Nimic nu ramane la fel, totul se transforma. Explicatia este simpla: productia de colagen scade, ca si cea de elastina, muschii din sub-derma se slabesc, iar pielea pur si simplu nu-si mai poate reveni. Folosind strategiile simple de mai jos, referitoarea la sanatate si piele, veti putea arata minunat la orice varsta.


1. Nici o zi fara extractul de cirese Acerola. Se gaseste sub forma de supliment in magazinele specializate, plafar sau farmacii. Acerola are cel mai rdicat continut de vitamina C, ce intervine in buna functionare a tesuturilor, precum si a diferitelor organe. Mai mult, aceasta contine provitamina A, magneziu, niacin (ajuta corpul sa transforme carbohidratii in glucoza, pentru mai multa energie), acid pantotenic ( eficient in mentinerea echilibrului si in cazul dermatitelor), vitamina B1 (indispensabila pentru functionarea celulelor nervoase) si vitamina B2 (rol antioxidant in prevenirea cancerului).


2. Extractul de samburi de struguri este un antioxidant puternic. Asigura hranirea tesuturilor prin imbunatatirea circulatiei si oxigenarea acestora. Impiedica actiunea negativa a radicalilor impotriva colagenului si a elastinei din piele. Se recomanda o capsula pe zi dupa micul dejun.

3. Ceaiul verde - sanatate intr-o singura ceasca. Ceaiul este un excelent diuretic, stimulent cerebral , adjuvant in arderea grasimilor, prevenind totodata si cancerul. Se poate bea ca atare sau gasi in cremele luxury din comert (intarzie imbatranirea prematura a tenului).

4. Coenzima Q10, indispensabila in ritualul frumusetii. In studiile clinice cntrolate placebo pe voluntari inaintati in varsta, se observa o reducere a ridurilor si a liniilor fine ale fetei in zonele in care a fost aplicata CoQ10, dovedindu-se a fi rezultatul amplifierii sintezei hialuronice. Se gaseste in compozitia cremelor antirid, dar si in uleiul de catina.

5. Capusle cu extract de spanac ce ajuta la inlaturarea depresiilor nervoase, previne depresia nervoasa si oboseala, reduce riscul de cancer de piele si stomac si in proportie de 40% cancerul ovarian. Este bogat in antioxidanti, vitamine si minerale si incetineste procesul de imbatranire.

6. 1 comprimat pe zi, de preferat dimineata, de l-carnosina. Creste vitalitatea si  prelungeste tineretea, tonifica musculatura inimii, reface celulele cutanate, redand pielii aspectul tanar.

Toate acestea, impreuna cu extractul de ginseng si vitamina A, vor reda tenului aspectul tineresc din trecut prin hidratarea pielii si prin formarea unei bariere pentru prevenirea deshidratarii in viitor. Un stil echilibrat de viata prin miscare si alimentatie corecta contribuie inzecit la infrumusetarea corpului dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu