Despre mine in cuvinte ...
"Nu suntem numai ceea ce facem si spunem, suntem si ceea ce visam si ceea ce dorim sa fim", spunea Galateia Sarandi. Dintotdeauna am visat sa fiu una dintre persoanele care aduce o schimbare in viata oamenilor, care sa-i faca sa se simta bine in pielea lor si care sa nu fie remarcata prin absenta. Va marturisesc ca orice alegere pe care o fac in viata imi apartine 100%. Nu ma las influentata de povesti din vecini sau de zvonuri. Asa sunt eu, ma bazez pe date concrete, stiintifice, experimente personale si pe ... propriul gust.


Stiu sa imi aleg prioritatile. Iar uneori sunt egoista. Recunosc. Spun nu, fara teama ca am sa pierd simpatia celor din jur si imi sustin ideile si conceptiile fara sa iau in considerare faptul ca as putea deveni nepopulara. Prea putin ma intereseaza.


Ma ofer ... pe degeaba de mai bine de 5 ani. Mai exact, a doua mea natura este voluntariatul. Pentru ca totdeauna primesc de la lume ceea ce am dat ei. Asta este legea naturii.


In fiecare dimineata, cand ma trezesc, iau o decizie - fie sa fiu fericita, fie sa fiu foarte fericita. Prin urmare, iau hotararea ca in ziua respectiva sa fiu foarte fericita si imi pastrez aceasta atitudine, indiferent de ceea ce se intampla pana cand il intalnesc pe Mos Ene. Sunt o persoana care munceste din greu, care are idei bune (nimeni nu mi s-a plans pana acum), noroc si imi doresc sa aduc o schimbare in viata sociala si in mediul online. Mama a fost modelul care m-a inspirat in viata; arata cu mult mai tanara in mod natural, extraordinar de bine pentru varsta ei. Ea mi-a inoculat inca de mica ideea de a avea grija de mine. Este cea mai buna prietena a mea.


Am avut in viata un moment de cumpana si intr-o clipa mi-am dat seama ca urmam visul altcuiva, iar al meu ramasese ratacit prin tari cu iz occidental. Am fost deprimata de pierderea propriei mele identitati, care devenise complet subjugata unui 'Lui". Mi-am facut o promisiune: sa imi asum responsabilitatea pentru propria-mi viata. De atunci s-au scurs aproape 3 ani si am trecut prin multe provocari. Indiferent de ce probleme am sau de ce piedici intalnesc, stiu ca am datoria sa imi fac viata sa mearga inainte - nimeni altcineva nu imi va trasa cursul vietii ori sa imi repare greselile ... Am calatorit in multe tari pentru a ma hrani spiritual si pentru a intalni oameni cu povesti impresionante de viata; nu i-am cautat, Divinitatea mi i-a scos in cale. Toatea acestea pana intr-o zi cand ... m-am decis sa impart tuturor experientele acumulate, prin ceea ce stiu mai bine sa fac: sa scriu.

Cele mai bune articole pe care le-am scris au fost cele care raspundeau la intrebarile oamenilor. Nu am sa ma opresc insa aici, ci am sa va includ in viata si experimentele mele. Ca intre prieteni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu